Семејна трација повеќе од 25 години на пазарот, која се одликува со професионалност, доследност и врвен квалитет во своите изработки.

CEO / Design
Marcus Ventero


Design

Paulo Bernadossa


Design

Pedro Pablo


Consultation

Ann Piasco


Photography

Alex Bonders

Изработка на висококвалитетен мебел по мерка и комплетно идејно решение претставено во фотореалистичен 3D приказ се главните насоки во кои неуморно ја вложуваме нашата пасија, љубов и стручност, предизвикувајќи неизмерна среќа на нашите ценети клиенти!

Стручен, креативен и ведар ТИМ, кој ќе Ви помогне да го создадете Вашиот дом од соништата!


Во чекор со трендовите и стиловите!


Во чекор со трендовите и стиловите!

 

Lorem ipsum dolor sit amet lorem


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus.


Lorem ipsum dolor sit amet lorem


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus.


Lorem ipsum dolor sit amet lorem


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus.


Lorem ipsum dolor sit amet lorem


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla mauris dolor, gravida a varius blandit, auctor eget purus.

20+ Design
rules


Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna.


VIEW PROJECTS
interior4-button-footer